Kanaalboulevard
Logo Logo

Nieuwbouw Urmond

Kanaalboulevard is een prachtige nieuwe wijk in Urmond, gemeente Stein. Het gezellige Limburgse plaatsje Urmond ligt tussen de Maas en de A2 en wordt in twee delen gesplitst door het Julianakanaal. Aan overkant van de A2 ligt een klein natuurgebied: de Heksenberg. Dit bosgebiedje is voor het grootste deel begroeid met loof- en naaldbomen en heeft een klein meertje. Het dorp telt ongeveer 3500 inwoners.

Wandel- en fietsparadijs

De gemeente Stein, waar Urmond bij hoort, staat bekend als een waar wandel- en fietsparadijs. Hier sluit het uitgebreide Nederlandse fietsroutenetwerk naadloos aan op dat van onze zuiderburen. Om in België te komen, hoef je alleen de Maas maar over te steken. Deze rivier vormt namelijk de natuurlijke grens tussen de gemeente Stein en België. Daarnaast vind je in de regio een aantal mooie parken en bossen. Zo is er het Bunderbos bij Elsloo, het Kasteelpark in Stein en het Molenpark in Urmond met zijn Mondiale beeldentuin en windmolen. Heerlijk om doorheen te wandelen.

Bij kasteel Elsloo vind je naast het Kasteelpark ook nog een botanische tuin en een oude watermolen uit 1552. Het natuurlijke landschap van de omgeving trekt veel bijzondere vogels en vlinders aan. Dit alles maakt Kanaalboulevard een unieke plek om te wonen.

 

Nieuwbouw Kanaalboulevard
Een leefomgeving om van te houden!

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?