Kanaalboulevard
Logo Logo

Voorzieningen Kanaalboulevard

Wat is er te doen in de directe omgeving van nieuwbouwwijk Kanaalboulevard? Zijn er scholen en winkels in de buurt en hoe zit het met sportverenigingen en zorginstellingen?

Voor je dagelijkse boodschappen hoef je vanuit Kanaalboulevard niet de auto te pakken. De supermarkt is lopend of op de fiets prima te bereiken. Daarnaast vind je in Urmond ook enkele bekende winkelketens, kappers en kleine boetiekjes. Voor uitgebreid winkelen kun je terecht in één van de omliggende grote steden. Urmond zelf heeft een aantal basisscholen, voor het voortgezet onderwijs zijn er genoeg alternatieven in Stein, Geleen of Sittard. Een eigen ziekenhuis heeft Urmond niet, maar deze vind je op een kleine 5 kilometer afstand in Sittard of Geleen.

Sportief?

Ben je sportief? Dan kun je in vanuit Kanaalboulevard ook alle kanten op. Voor fitness of yoga kun je in het Van der Valk Sport Center in Urmond je hart ophalen. Maar je woont in een prachtige groene omgeving. Ideaal om buiten sportief bezig te zijn. Urmond hoort bij de gemeente Stein, dat zelfs bekend staat als een waar wandel- en fietsparadijs! Eens een sportief dagje weg met de kids? Laat ze lekker rennen, ravotten en zwemmen in Het Steinerbos.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
In voorbereiding Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?