Kanaalboulevard
Logo Logo

Op dinsdag 8 mei is de verkoop gestart van bouwkavels in Kanaalboulevard. Inmiddels is de inschrijfperiode gesloten.

Lees verder

Vandaag start de verkoop van 2 bouwkavels in kanaalbouelvard. Benieuwd of er ook een bouwkavel voor jou bij zit?

Lees verder

Alle 8 hoek- en rijwoningen in nieuwbouwwijk Kanaalboulevard zijn verkocht!

Lees verder

Donderdag 15 juni is de verkoop gestart van de 8 tweekappers en de vrijstaande woning in Kanaalboulevard. Ga naar de start verkooppagina, bekijk alle verkoopstukken en schrijf je in.

Lees verder

Ja hoor het is bijna zover, je geduld wordt beloond. Binnenkort gaan de 2 onder 1 kapwoningen en de vrijstaande woning in Kanaalboulevard in verkoop. Benieuwd wanneer precies?

Lees verder

Hoe handig is het om alle info van één of meerdere nieuwbouwprojecten op 1 plek te kunnen terugvinden? Dat kan voortaan via je eigen Mijn Eigen Huis account.

Lees verder

De verkoop van de 2 onder 1 kapwoningen en de vrijstaande woning start medio juni. We leggen graag alvast aan je uit hoe de inschrijving in zijn werk gaat en hoe we de woningen vervolgens toewijzen.

Lees verder

De verkoop van de 2 onder 1 kapwoningen en de vrijstaande woning komt steeds dichterbij. Wil jij je ook wonen op een unieke locatie in Kanaalboulevard?

Lees verder

Heb je je zinnen gezet op één van de nieuwe 2 onder 1 kapwoningen óf de vrijstaande woning in Kanaalboulevard? Dan ben je natuurlijk heel benieuwd wat ze gaan kosten.

Lees verder

De definitieve beelden van de 2 onder 1 kapwoningen én van de vrijstaande woning zijn gereed. Benieuwd hoe de woningen eruit komen te zien?

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?