100% verkocht

Opgeleverd

Wonen in Urmond

Nieuwbouwwijk Kanaalboulevard ligt in het gezellige Limburgse plaatsje Urmond aan het Julianakanaal en aan de Maas. Met steden als Sittard en Geleen en natuurgebieden om de hoek een prachtige plek om te wonen. Alle woningen zijn opgeleverd en bewoond.

Kanaalboulevard

Kanaalboulevard

Kanaalboulevard
Kanaalboulevard

Op het gebied van duurzaamheid en energiezuinigheid scoren de woningen in Kanaalboulevard goed. Zo hebben de 2 onder 1 kapwoningen allemaal het energielabel A, vloerverwarming op de begane grond en zonnepanelen op het dak. Er is bij de woningen zelfs een oplaadpunt voor elektrische fietsen!

image alt

Strakke en eigentijdse architectuur

In de kleinschalige nieuwbouwwijk KanaalBoulevard in Urmond zijn in totaal 23 woningen gerealiseerd. Moderne, vrijstaand geschakelde woningen met een strakke en eigentijdse architectuur, 2 onder 1 kapwoningen en rijwoningen. Daarnaast hebben 4 bewoners hun droomwoning op een vrije kavel laten bouwen. 

Kanaalboulevard is een kindvriendelijke buurt omringd door veel groen en water. Met 10 minuten zit je met de fiets in het gezellige stadscentrum van Urmond. Hier voelt iedereen, van starter tot senior, zich heerlijk thuis!