Kanaalboulevard
Logo Logo

Planning Kanaalboulevard

Aan het Julianakanaal in Urmond komen moderne vrijstaand geschakelde woningen met een strakke en eigentijdse architectuur. Verspreid over verschillende fases komen er zowel hoek- en rijwoningen, 2 onder 1 kapwoningen als vrijstaande woningen. Ook de zelfbouwer heeft in Kanaalboulevard de kans om zijn droomhuis te bouwen, er komen een aantal riante bouwkavels.

Vrijstaand geschakeld

De verkoop van de 6 vrijstaand geschakelde woningen is medio 2016 gestart. De woningen zijn allemaal verkocht, gebouwd en medio 2018 opgeleverd.

8 hoek en rijwoningen

De 8 moderne hoek- en rijwoningen zijn in het eerste kwartaal van 2017 in verkoop gegaan. De woningen zijn allemaal verkocht en worden in het derde kwartaal van 2018 opgeleverd.

8 tweekappers en 1 vrijstaand geschakelde woning

Deze 9 woningen zijn medio 2017 in verkoop gegaan. De woningen zijn inmiddels allemaal verkocht en worden in het vierde kwartaal van 2018 opgeleverd.

Bouwkavels

In Kanaalboulevard is het ook mogelijk om je eigen woning te realiseren. In het tweede kwartaal van 2018 zijn er een aantal bouwkavels in verkoop gegaan. Alle bouwkavels zijn verkocht.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?